Personvernerklæring

Personvernet ditt er viktig for oss, og denne personvernerklæringen beskriver hvordan våre nettsider samler inn og bruker opplysninger om deg (personopplysninger).

Namdal Rehabilitering har utarbeidet rutiner for hvordan vi håndterer personopplysninger som samles inn via våre nettsider. Namdal Rehabilitering har et eget personvernombud som passer på at vi følger loven. Du kan kontakte ombudet om du har spørsmål, eller ønsker innsyn i opplysninger.

Hvordan informasjonen brukes
Informasjonen som samles inn brukes hvor det er nødvendig for å:

  • Levere våre tjenester til deg og å kommunisere rundt disse tjenestene med deg.
  • Informere om relevante muligheter og ytelser vi tilbyr.
  • I noen tilfeller kan vi lagre personopplysninger for å overholde lovmessige forpliktelser.

Namdal Rehabilitering leverer mange tjenester og bruker ulike støttesystemer innenfor våre tjenesteområder. Flere av disse systemene inneholder personopplysninger. Eksempler på slike opplysninger er navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Når du kontakter Namdal Rehabilitering
Når du sender brev eller elektronisk post til Namdal Rehabilitering vil henvendelsen bli journalført inntil den er ferdig behandlet. Noen ganger kan det være nødvendig at vi oppretter en sak i våre systemer, i så fall er vi pliktige til å journalføre det som er arkivverdig i inntil 30 år for dokumentasjon og ettersyn.

Ved opphold på Namdal Rehabilitering blir du informert om hva vi lagrer om deg, og hvorfor. Du har da mulighet til å skrive under en samtykke-erklæring som gir oss mulighet til å lagre opplysninger om deg.

Personvernprinsippet sier at du har rett til å bestemme over opplysninger vi har om deg. Som hovedregel må du gi samtykke til at vi kan bruke opplysningene. Namdal Rehabilitering  skal rette seg etter det du bestemmer.

Du har rett til å få innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg. Dersom Namdal Rehabilitering har registrert opplysninger om deg som er unøyaktig eller ufullstendig, har du rett til å kreve retting av de aktuelle personopplysningene. Du kan kreve at vi sletter personopplysninger om deg dersom opplysningene ikke lenger er nødvendig for at Namdal Rehabilitering skal overholde lovmessige forpliktelser.

Namdal Rehabilitering videreformidler ikke personopplysninger om deg.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi benytter Google Analythics for trafikkmåling og analyse av brukeradferd og innhold. Dette gjør oss i stand til å levere bedre informasjon til deg som besøker nettstedet vårt. All brukerdata som samles inn av Google anonymiseres.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.